Mijn Stek genomineerd voor Lieven de Key Penning 2017

dinsdag, 07 november 2017.

Mijn Stek genomineerd voor Lieven de Key Penning 2017

21 november wordt voor de 9e keer de Lieven de Key Penning uitgereikt. Dit is dé Haarlemse stadprijs voor architectuur, stedenbouw, monumenten, openbare ruimte en groen. Mijn Stek is één van de tien genomineerde nieuwbouwprojecten. 

Mijn Stek

Nieuwbouwproject Mijn Stek is ontworpen door VVKH Architecten in opdracht van Elan Wonen. De nieuwe woningen en appartementen maken deel uit van de gebiedsvernieuwing Amsterdamsebuurt. De bestaande 29 woningen rondom het Drilsmaplein hadden een matige fundering. Hiervoor zijn 10 eengezinswoningen met tuin en 30 appartementen met tuin, terras of balkon voor in de plaats gekomen. De woningen zijn in de sociale huur en vrije sector verhuurd. MijnStek is meer dan je huis, het is je thuis. Een plek waar je leeft, waar je je verbonden voelt met je omgeving. Een no-nonsense buurt waar buren voor elkaar klaar staan als dat nodig is. Dat is de Amsterdamsebuurt ten voeten uit. 

Stem je ook?

Help je Mijn Stek mee naar de overwinning? Je kunt tot en met 19 november 2017 kiezen uit de tien genomineerden Lieven de Key penning 2017.

 

Copyright 2016
Disclaimer