Mijn Stek genomineerd voor Lieven de Key Penning 2017

dinsdag, 07 november 2017.

Mijn Stek genomineerd voor Lieven de Key Penning 2017

21 november wordt voor de 9e keer de Lieven de Key Penning uitgereikt. Dit is dé Haarlemse stadprijs voor architectuur, stedenbouw, monumenten, openbare ruimte en groen. Mijn Stek is één van de tien genomineerde nieuwbouwprojecten. 

Zomer Zonnemarkt Amsterdamstraat

donderdag, 18 augustus 2016.

Zomer Zonnemarkt Amsterdamstraat

Op zaterdag 20 augustus start om 10.00 uur de Zomer Zonnemarkt in de Amsterdamstraat in Haarlem-Oost.

Entree appartementengebouw Drilsmaplein leuk aangekleed

woensdag, 15 juni 2016.

Entree appartementengebouw Drilsmaplein leuk aangekleed

Over de nieuwe appartementen rondom het Drilsmaplein in de Amsterdamsebuurt zijn de bewoners zeer tevreden. De besteding van het wijkbudget draagt hier een steentje aan bij. De Bewonerscommissie heeft van een nostalgische foto van het Drilsmaplein een mooi schilderij laten maken. Daarop is ook de nieuwbouw te zien. 

Bewoners vieren feestje op Drilsmaplein

dinsdag, 06 oktober 2015.

Bewoners vieren feestje op Drilsmaplein

Onder luid applaus onthulden wethouder Joyce Langenacker en Elan Wonen-directeur Grischa Lowinsky afgelopen woensdag twee gevelstenen aan de nieuwbouw aan het Drilsmaplein in Haarlem. De woningcorporatie organiseerde die middag voor de nieuwe bewoners en de omwonenden een opleverfeest om te vieren dat de nieuwbouwwerkzaam-heden zijn afgerond.

 

Dertig nieuwbouwappartementen klaar!

dinsdag, 21 juli 2015.

Dertig nieuwbouwappartementen aan de Dr. Schaepmanstraat en het Drilsmaplein in de Amsterdamsebuurt in Haarlem zijn in juli 2015 opgeleverd. Alle sociale en vrije sector appartementen zijn verhuurd.

Alle dertig spiksplinternieuwe appartementen - een mix van 16 sociale en 14 vrije sector - zijn verhuurd. 

Vloerverwarming en energielabel A++ dragen bij aan heerlijk comfortabel wonen vlakbij winkels. In de nabije omgeving zijn goede voorzieningen zoals openbaar vervoer, uitvalswegen en na circa 10 minuten fietsen bent u in hartje centrum Haarlem.  

Elk appartement heeft een berging op de begane grond en elk gebouw heeft een lift. De woningen voldoen aan eigentijdse eisen zoals het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

 

'Klussers' in Elan Thuis

dinsdag, 30 juni 2015.

In Elan Thuis, het bewonersblad van Elan Wonen, stond in de editie zomer 2015 een leuk artikel over Ymkje Hoekstra en Daan Verduin.

Samen met hun partners hopen ze eind dit jaar hun droomhuis in de Amsterdamsebuurt te betrekken. Vorig jaar kochten ze een 'klushuis' in de Busken Huetstraat.

Nieuwe klushuizen bekend

woensdag, 27 mei 2015.

Het succes van de eerste klushuizen van Haarlem is voor Elan Wonen reden om een volgende reeks klushuizen aan te gaan bieden.

Waar?

De huizen aan de even zijde van de Alberdingk Thijmstraat in Haarlem.

Eengezinswoningen Dr. Schaepmanstraat klaar!

dinsdag, 14 april 2015.

In recordtijd zijn de eengezinswoningen aan de Dr. Schaepmanstraat gebouwd, opgeleverd, verhuurd en bewoond.

Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier!

Medewerkers Elan Wonen bekijken opgeleverde eengezinswoningen

donderdag, 19 maart 2015.

 

Diverse medewerkers van Elan Wonen nemen een kijkje in de pas opgeleverde nieuwbouwwoningen in de Amsterdamsebuurt in Haarlem.
Het betreft tien nieuw gebouwde eengezinswoningen aan de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem.

100 jaar oude gevelsteen teruggeplaatst

maandag, 23 februari 2015.

Er waren drie sterke mannen nodig om de 100 jaar oude gevelsteen terug te plaatsen in het nieuwbouwplan aan Drilsmaplein e.o. in Haarlem. 

Open (klus)huis 7 februari

dinsdag, 03 februari 2015.

Er is nog slechts één klushuis beschikbaar: Busken Huëtstraat 8 in Haarlem. Haak aan bij het enthousiaste kluscollectief en koop het laatste klushuis.

Verhuur eengezinswoningen Dr. Schaepmanstraat gestart

maandag, 12 januari 2015.

Het zo ver! De verhuur van de nieuwbouw eengezinswoningen aan de
Dr. Schaepmanstraat in Haarlem is gestart. Bent u geïnteresseerd in een van deze vrije sector huurwoningen? Schrijf u in via Woonservice of Rooftrack. Wees er snel bij want de inschrijving sluit op 23 januari 2015.

Nieuwbouw Amsterdamsebuurt: één huis per dag

maandag, 01 december 2014.

Binnenkort staan in de Dr. Schaepmanstraat in Haarlem tien ruime eengezinswoningen op de plek waar, honderd (!) jaar lang, twaalf kleine huizen stonden. Opvallend is het tempo waarin wordt gebouwd: het casco van een huis wordt in één dag geplaatst. Dat kan omdat de woningen voor een groot deel vooraf geproduceerd zijn. Het is voor woningcorporatie Elan Wonen de eerste keer dat zij prefab laat bouwen.

Feestelijke start funderingsherstel

maandag, 13 oktober 2014.

Met een ferme klap sloeg wethouder Joyce Langenacker donderdag 9 oktober de laatste paal in de grond. Het eerste deel van de funderingsherstelwerkzaamheden aan de zestien Klushuizen in de Amsterdamsebuurt in Haarlem werd hiermee afgerond. Woningcorporatie Elan Wonen heeft nu alle klushuizen (onder voorbehoud) verkocht, en laat voordat de sleutels worden overgedragen, de funderingen herstellen.

Feestje na renovatie 71 woningen Amsterdamsebuurt

maandag, 08 september 2014.

Op de hoek Zomerkade Van Zeggelenstraat was het donderdagmiddag 4 september feest. Woningcorporatie Elan Wonen trakteerde op een zomerse borrel om de afronding van de renovatie uit fase 2 te vieren. Hoewel het project veel impact had op alle betrokkenen, is het uiteindelijke resultaat iets waar zowel de bewoners als Elan Wonen trots op zijn.

[12 3  >>  
Copyright 2016
Disclaimer