Nieuwbouw Haarlem

MIJN STEK ligt in de Amsterdamsebuurt tussen de Potgieterstraat en de Zomerkade in Haarlem.

Aan het Drilsmaplein en de Dr. Schaepmanstraat zijn 29 woningen gesloopt. Hiervoor zijn 40 nieuwe huurwoningen teruggekomen: 10 eengezinswoningen en 30 appartementen. Dit zijn zowel sociale huurwoningen als vrije sector huurwoningen.

Huis Huren Haarlem

De appartementen zijn levensloopbestendig ontworpen. Dit betekent dat de woningen onder meer rolstoeltoegangkelijk zijn.

De nieuwbouw bestaat uit de volgende woningen:

• 10 eengezinswoningen met drie slaapkamers en tuin (vrije sector);
• 22 huurappartementen met de lift bereikbaar, twee slaapkamers en ruim balkon (11 vrije sector en 11 sociale huur);
• 5 huurappartementen, twee slaapkamers, op de begane grond met tuin (vrije sector);
• 3 huurappartementen, twee slaapkamers,  op de begane grond met terras (sociale huur).

Waar en wanneer?
De woningen vindt u in de Dr. Schaepmanstraat en aan het Drilsmaplein. De bouw is in oktober 2014 van start gegaan. De eengezinswoningen zijn in maart 2015 opgeleverd. De appartementen in juli 2015.

Verhuur eengezinswoningen en appartementen

Alle eengezinswoningen en appartementen zijn verhuurd. Houd u de website van Woonservice www.mijnwoonservice.nl goed in de gaten om te zien of er woningen vrij komen. Hierop adverteren wij regelmatig voor vrije sector woningen.

Als u het contactformulier van de MIJN STEK-website heeft ingevuld wordt u geïnformeerd wanneer woningen op de site van Woonservice worden aangeboden.

Maatwerkregeling

Wist u dat Elan Wonen een maatwerkregeling heeft voor haar huurders? Wilt u doorstromen van een eengezinswoning naar een appartement neem dan contact op met onze afdeling Wonen, telefoonnummer (023) 515 98 59.

Bekijk op het kaartje de locatie van de nieuwbouwwoningen. Klik hier voor de plattegronden. 

 

Copyright 2016
Disclaimer