Klushuizen

Binnen MIJN STEK kunt u een woning kopen die u helemaal naar uw eigen ideeën opknapt. Er zijn zestien van die 'klushuizen' reeds verkocht. 

Een klushuis is een goed alternatief voor een gewone koopwoning. Zelf klussen bespaart vele tienduizenden euro’s. Natuurlijk is het wel verstandig dat u een handige klusser bent en niet opziet tegen een flinke hoeveelheid werk. Er wordt gezorgd voor voldoende begeleiding en ondersteuning tijdens het ontwerp- en klusproces. Elan Wonen verkoopt deze klushuizen tegen een aantrekkelijke prijs, in combinatie met funderingsherstel. Die klus (het funderingsherstel) wordt alvast voor u geklaard!

De woningen

De woningen hebben een oppervlakte tussen de 65 en ca. 80 m2, verdeeld over twee woonlagen en een tuin. Uitbouwen van de woning aan de achterzijde en een extra verdieping op de woning behoren tot de klusmogelijkheden. Zo kan een woning gerealiseerd worden tot maximaal 100 m2. Het samenvoegen van twee woningen naar één behoort ook tot de mogelijkheden, dit levert zelfs een (woon/werk)woning op van ca. 130 m2.

Waar en wanneer?

De al verkochte klushuizen vindt u in de Busken Huëtstraat 8 t/m 38 (even) en de Adriaan Loosjesstraat 60 t/m 64 (even). Hier is de uitvoering van de bouwwerkzaamheden al gestart. De 2e fase van de klushuizen komt eraan. De verkoop start naar verwachting in 2016. Op het kaartje bovenaan de pagina is aangegeven waar de klushuizen zich bevinden. Klik in het kaartje op de gekleurde vlakken voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Kijk voor alle actuele informatie over de klushuizen op www.klushuishaarlem.nl.

Copyright 2016
Disclaimer